Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Europese week van de onvruchtbaarheid

Categorie:

Voortplantingstechnieken | Wetenschap | Ethiek

|
6
November 2017

Vorig jaar werd het voor de allereerste keer georganiseerd: de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Nadat dit een groot succes bleek, is besloten hier een jaarlijks terugkerende themaweek van te maken. In Nederland geeft Freya invulling aan deze week die plaatsvindt van 6 tot en met 12 november. Dit jaar is het thema ‘De impact van vruchtbaarheidsproblemen’. Dat de impact groot is, hoeven we jullie niet te vertellen. Het heeft invloed op zo veel aspecten van je leven: de keuzes die je moet maken, je relatie, je carrière, de omgang met de mensen om je heen etc. Het is vaak lastig om aan de mensen om je heen uit te leggen wat vruchtbaarheidsproblemen met je doen. In deze week willen we een groot publiek bereiken om zo meer begrip te creëren voor de impact van vruchtbaarheidsproblemen.Freya, dé vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen

Labels:
onvruchtbaarheid

Gerelateerde artikelen