Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Chinese arts die baby-dna manipuleerde hangt straf boven het hoofd

Categorie:

Voortplantingstechnieken | Wetenschap | Ethiek

|
21
January 2019

De Chinese arts die in november claimde dat hij twee genetisch gemodificeerde baby's op de wereld heeft gezet, handelde alleen en vermeed toezichthouders. Dat schrijven Chinese onderzoekers in een rapport over de zaak. Staatsmedia melden dat de dokter een straf boven het hoofd hangt.De onderzoekers zeggen tegen staatspersbureau Xinhua dat dokter He Jiankui persoonlijk verantwoordelijk was voor de financiering van zijn experiment en het team dat hij leidde. Hij zou zijn grensverleggende onderzoek volgens de autoriteiten hebben gedaan voor persoonlijke roem en om geld te verdienen. Volkskrant, 21 januari 2019

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen