Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Centrum voor Ethiek en Gezondheid

Categorie:

Voortplantingstechnieken | Wetenschap | Ethiek

|
1
November 2017

Het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) is op initiatief van voormalig minister Borst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in 2003 van start gegaan als samenwerkingsverband van de Gezondheidsraad en de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg. De Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) en de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) zijn per 1 januari 2015 samengevoegd tot de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS)Om zijn functie goed te kunnen vervullen, onderhoudt het CEG talloze contacten. De nationale en internationale netwerken van de Gezondheidsraad en de RVS maken het mogelijk om maatschappelijke en medische ontwikkelingen op de voet te volgen en in te zoomen op belangrijke ethische kwesties.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen