Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Welke naam past mij?

Categorie:

Afstammingsvragen

|
7
July 2014

Welke naam past mij? - Liesbeth Struijcken Negen ben ik. Hoe moet ik naar huis na deze bizarre ontdekking op school. Geadopteerd, ik?Vanaf dat moment begint een spannende zoektocht die vijfenveertig jaar duurt. Waarin ik eerst mijn biologische moeder vind en sport en topsport een rode draad door mijn leven zijn.Waarin mijn ziekte kanker zorgt voor een complete verandering en maakt dat het zoeken naar vaders kant begint.Waarvan DNA testen, afrekeningen en verbondenheid deel uit maken.Ik heb gezocht, verloren en gevonden.De ontknoping is onwaarschijnlijk…………

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen