Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Prinses in Koog aan de Zaan

Categorie:

Afstammingsvragen

|
2
January 2016

Pas als ze midden vijftig is, hoort ze het: 'Bernhard is je vader!' Nu, vijftien jaar later, heeft ze er een boek over geschreven. 'Ik had mijn verwekker graag in de ogen willen kijken.' Toen Mildred Zijlstra klein was, droeg ze precies dezelfde jurken als de prinsesjes van het Nederlandse koningshuis. Eén keer per maand liet haar adoptiemoeder een naaister aan huis komen die ze tot in detail namaakte. Zelfs de bijpassende zijden strikken in het haar waren hetzelfde als die van Margriet, Irene, Christina (toen nog Marijke) en Beatrix. Inmiddels heeft Zijlstra (69) een moderne, strikloze bob. Met keurig gestifte lippen van de fotoshoot eerder vanmiddag bestelt ze een cappuccino in de bar van het hotel; morgen geeft ze weer een interview. Het zijn drukke tijden; haar verhaal over de zoektocht naar haar biologische vader heeft nogal wat media-aandacht losgemaakt. Opnieuw.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen