Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Omhelzing

Categorie:

Afstammingsvragen

|
16
January 2019

SPOORLOOS | Er zijn van die programma’s die je voor lief neemt, die altijd door veel mensen bekeken worden, al jaren en jaren, maar die eigenlijk elke keer hetzelfde zijn, altijd leveren wat je verwacht: een probleem, een zoektocht en een ontknoping, liefst met een traan, opgewekt door wat strijkers of een piano. Voorspelbaarheid en sentiment, maar op een consistent hoog niveau.Zo’n programma is Spoorloos. Niet dat het KRO-NCRV-programma nooit veranderd is trouwens. Maandag op NPO 1, in de de 600ste aflevering, was een terugblik te zien op de gedaanteverwisselingen die elkaar sinds 1990 opvolgden. Te beginnen met een tweeënhalf uur durende liveshow in de studio, gepresenteerd door Han van der Meer, waarin ‘mensen en dingen’ gezocht werden. Volkskrant, 15 januari 2019

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen