Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

De advocaten van Delphine Boël zijn verheugd

Categorie:

Afstammingsvragen

|
13
December 2019

Advocaat van Delphine: “DNA-expert moet nu zijn verslag neerleggen zodat Albert II als wettelijke vader wordt erkend”De advocaten van Delphine Boël zijn verheugd over het arrest dat het Hof van Cassatie deze namiddag heeft uitgesproken, en waarbij de cassatieberoepen verworpen werden die koning Albert II had ingesteld tegen twee arresten van het Brusselse hof van beroep. In die twee arresten had het hof van beroep geoordeeld dat Jacques Boël niet de wettelijke vader was van Delphine Boël en dat de voormalige vorst een DNA-analyse moest ondergaan. “Onze demarche was legitiem, we zetten de procedure nu verder”, zegt meester Marc Uyttendaele. België | HNL, 13 december 2019

Labels:
afstamminginformatie
dna
vaderschap

Gerelateerde artikelen