Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Door het oog van de familie

Categorie:

Afstammingsvragen

|
7
October 2014

De familie waarin je opgroeit heeft grote invloed op je latere leven. Het kleurt de relaties die je aangaat, je werk, je rol in de samenleving, je band met je eigen kinderen. Else-Marie van den Eerenbeemt schetst aan de hand van talloze voorbeelden de invloed van het nest waaruit je stamt op je levensloop en je levensgeluk. Als specialist op het gebied van familieverhoudingen gaat zij in op de relaties tussen (schoon)ouders en kinderen en zussen en broers onderling, scheiding en andere breuken in het gezin, en nieuwe, samengestelde gezinnen. Kortom: familieliefde en familieleed.Else-Marie van den Eerenbeemt, Bert Bakker, 2008

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen