Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Den Haag Centraal

Categorie:

Afstammingsvragen

|
5
October 2014

Met de opheffing van de zelfstandige Haagsche Courant, per 1 september 2005, is qua nieuwsvoorziening in deze stad een andere situatie ontstaan. Den Haag Centraal wil de leegte opvullen die velen sindsdien voelen. Dat doen wij sinds 18 mei 2007. Eenmaal per week, op donderdag als het weekeinde nadert. En alleen voor wie daar prijs op stelt. Den Haag Centraal is een betaalde weekkrant. Den Haag Centraal is een lokale krant. Relevante zaken op het gebied van de gemeentepolitiek, stadsontwikkeling, verkeer, onderwijs, zorg en economie krijgen onze warme aandacht. Het culturele leven vormt een wezenlijk bestanddeel van Den Haag Centraal. Bovendien bieden we achtergrond en voorbeschouwingen van de Haagse sport. Daarnaast is er ruimte voor strips en columns. Lachen met Haagse Harry, een strip van Teun Berserik en columns van o.a. Marcel Verreck en Vilan van de Loo. De aparte UIT-bijlage completeert ons product. Naast de voorziening in nieuws en achtergronden, staat Den Haag Centraal met beide benen in het maatschappelijke leven. We organiseren debatten over zaken die ons allen aangaan, zoals de gemeenteraadsverkiezingen of verdichting in de stad. We ondersteunen culturele evenementen, organiseren exposities (‘Den Haag Schrijft Geschiedenis’ met foto’s van Otto Snoek en Mylène Siegers, ‘Haagse Hoofden’ met schilderijen van Marike Bok, ‘Kopstukken’ in samenwerking met de Centrale Bibliotheek) en hebben op de UITmarkt een eigen podium. Elk jaar geven wij voor aanvang van het nieuwe culturele seizoen een speciale bewaarbijlage uit. Den Haag Centraal organiseert jaarlijks het culinaire evenement à la Carte.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen