Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Veerman, dr. Philip E.

Categorie:

Afstammingsvragen

|
11
January 2016

Dr. P.E. Veerman is in het bezit van verschillende academische graden, behaald op de vakgebieden psychologie, orthopedagogiek en mensenrechten. Over deze vakgebieden heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan. Doet pro justitia rapportages meestal via het Het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP) , wordt dan doorgaans benoemd door de Rechter-Commissaris of de Officier van Justitie. Gepromoveerd op de rechten van het kind. Deskundig op het gebied van het Internationale Verdrag over de Rechten van het Kind (IVRK), gezondheidszorg psychologie, orthopedagogiek, jeugdbescherming, historische pedagogiek en de rechten van het kind. Ervaring opgedaan met het opzetten van nieuwe en innovatieve organisaties en projecten in Nederland, het Midden-Oosten en Afrika. Is thans praktijkopleider binnen Bouman GGZ van de postmaster gezondheidszorgpsychologie. Uitgebreide ervaring met bestuursfuncties in zowel nationale, als internationale organisaties en met het ontwikkelen van programma’s. Psycholoog Philip Veerman is op 15 januari 2015 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau omdat hij zich ruim 40 jaar inzette voor de rechten van het kind. „Het aantal projecten, programma’s en organisaties dat jij in binnen- en buitenland opzette of hielp opzetten, is bijna niet te tellen”, zei staatssecretaris Teeven. Die reikte de onderscheiding uit tijdens het symposium Working together against child trafficking. Volgens Teeven wordt Veerman zowel in de wetenschappelijke wereld als onder professionals gewaardeerd (Brabants dagblad, 23 Januari 2015).

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen