Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Spoorloos

Categorie:

Afstammingsvragen

|
1
January 2017

Spoorloos is een televisieprogramma van de KRO-NCRV waarin het opsporen van bloedverwanten centraal staat. Soms zijn familieleden elkaar uit het oog verloren, of hebben ze elkaar zelfs nog nooit gezien. De redenen waarom het contact verbroken is zijn divers. Bijvoorbeeld een kind dat verlaten is door een van de ouders na een verbroken relatie of een baby die is afgestaan ter adoptie. Vaak betreft het gevoelige zaken waarbij de redactie behoedzaam te werk moet gaan. De presentatie is in handen van Derk Bolt. Hij gaat regelmatig op pad om te familieleden op te sporen.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen