Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Buitenechtelijke dochter prins Albert mag zich prinses van België noemen

Categorie:

Afstammingsvragen

|
1
October 2020

De Belgische kunstenares Delphine Boël (52) mag zich voortaan prinses van België noemen. Dat heeft het Brusselse hof van beroep besloten, bericht de Franstalige omroep RTBF. Delphine verandert nu haar achternaam in die van haar vader, koning Albert van Saksen-Coburg-Gotha.Delphines kinderen, Joséphine en Oscar, krijgen daarmee ook de titels prinses en prins van België. Op de laatste zitting over de erkenning van het vaderschap van Koning Albert II werd Boël in het gelijk gesteld: zij en haar kinderen mogen zichzelf nu koninklijke hoogheid noemen.Nos.nl

Labels:
afstammingsinformatie
identiteit

Gerelateerde artikelen