Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Review 'Schatgraven in de kelder van tante D. | zoektocht naar de onbekende biologische ou...

Categorie:

Afstammingsvragen

|
26
April 2016

Tijdens het Kasuaris event vorig jaar gingen we met het thema Jouw herinnering, mijn verhaal op zoek naar herinneringen van en aan (groot)ouders. Welke link hebben die herinneringen met iemands unieke verhaal van nu. Maar hoe zit dat als je geadopteerd bent? Of als je één van je ouders nooit gekend hebt? Wat doet dat met je? Daar gaat het onder andere over in het boek van Maureen Davis. Schatgraven in de kelder van tante D. is het indrukwekkende en bijzondere verhaal van een bijna 40 jaar durende zoektocht van Maureen Davis naar informatie over haar biologische vader. Review door Peggy Loupatty van Online Magazine Kasuaris

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen