Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

ISS Netherlands (Fiom)

Categorie:

Afstammingsvragen

|
4
October 2014

ISS afdeling Nederland is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. ISS beschikt over een internationaal netwerk met vertegenwoordiging in ongeveer honderd landen. ISS biedt dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaaljuridische problemen in verband met (re)migratie. ISS biedt hulp aan iedereen ongeacht nationaliteit, ras, godsdienst of politieke overtuiging en kiezen nooit partij in situaties waarin bemiddeling of dienstverlening wordt gevraagd. ISS afdeling Nederland maakt deel uit van Fiom, gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Labels:
fiom

Gerelateerde artikelen