Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Centrum families na donorconceptie (België)

Categorie:

Donorconceptie

Knack be
|
30
May 2023

Jaarlijks worden in België zo’n 1350 kinderen geboren met hulp van een eicel-, sperma- of embryodonor. En dus worden ongeveer evenveel familiesgeconfronteerd met de vragen, beslissingen en uitdagingen die gepaard gaan met donorconceptie. Astrid Indekeu werkte jarenlang in dat domein als klinischpsychologe en interviewde honderden gezinnen als onderzoekster. Ze is een vande topexperts in België als het over de noden van donorgezinnen gaat. Vandaag,op de Belgische Dag van het Donorkind, lanceert de wetenschapster een onlineplatform voor families na donorconceptie.

Labels:
donorconceptie
Expertisecentrum

Gerelateerde artikelen