Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Ik ben een donorkind, nou én, dacht ik altijd

Categorie:

Donorconceptie

Trouw
|
8
December 2023

Lange tijd maakte het Michael Royall niet uit dat hij een donorkind is. Maar bij het doorbladeren van het familie plakboek begon het te knagen.  

Mijn werkkamer staat vol met spullen van mijn vader, een erfenis. Ze staan in de weg – om bij mijn bureau te komen, moet ik met mijn rug tegen de muur de deurpost om, een geitenpaadje volgen tussen de rommel en verhuisdozen door. Mijn vader was de familiehistoricus. Als Engelsman was hij naar Nederland verhuisd voor mijn moeder, maar zijn zolder bleef altijd een exclave van zijn geboorteland. Alleen hij kende de orde ervan.    

Labels:
donorconceptie
familiegeheim
afstammingsgegevens
zoektocht

Gerelateerde artikelen