Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Schatgraven met Maureen Davis

Categorie:

Donorconceptie

Donorkindpodcast De Kwak Kwaakt - Spotify
|
7
April 2024

Maureen Davis is onze langverwachte gast en we zijn heel blij dat ze bij ons aanschuift om te vertellen over haar werk met donorkinderen en geadopteerden en hun ouders; Maureen geeft psychosociale begeleiding en coachingstrajecten bij afstammingsvragen en werkt daarbij ook met (tafel) familieopstellingen. Ester en Eefje delen allebei hun eigen bijzondere ervaring met een familieopstelling. Daarnaast verklaart Eefje wat haar nieuwe neuspiercing met Simon (haar donorvader) te maken heeft en heeft Ester een manier gevonden om haar donorvader Gerard tot leven te wekken.

Maureen vertelt ook over haar eigen zoektocht naar haar vader, een queeste met een onbevredigend eind, waar ze toch vrede mee heeft. Maureen schreef het boek Schatgraven in de kelder van Tante D. over haar zoektocht en dat boek kan je winnen, in de podcast hoor je hoe.

Labels:
podcast
donorconceptie
therapeut
afstammingsgegevens

Gerelateerde artikelen