Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Wil je mijn vader zijn?

Categorie:

Donorconceptie

You Tube
|
10
June 2023

In de documentaire “Wil je mijn vader zijn?” gemaakt door Joëlle de Boer, de dochter van twee moeders en één vader, wordt het verhaal verteld van haar zoektocht als donorkind in het verleden en in het heden zoektocht naar hoe ze haar vader wil vragen naar wettelijke erkenning als zijn dochter. Op dit moment is alleen haar biologische moeder wettelijk erkend als ouder, maar Joëlle wil graag dat haar andere moeder en haar biologische vader haar ook erkennen. Terwijl haar andere moeder altijd haar moeder wilde zijn, vraagt Joëlle zich af of haar vader ook open voor zal staan voor wens. Zal hij ja of nee zeggen op haar verzoek?

Labels:
donorconceptie
erkenning
documentaire

Gerelateerde artikelen