Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Westra, Hilbrand

Categorie:

Adoptie

|
12
January 2016

Hilbrand Westra (Jung, Woon Seok) is de jongste zoon van een samengestelde Koreaanse familie van negen kinderen. Daarnaast is Hilbrand – als oudste geadopteerde zoon van acht geadopteerden - onderdeel van een Fries adoptiegezin. Westra studeerde o.a. personeelsmanagement, internationale bedrijfskunde en ben jarenlang werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven en private onderwijswereld. Maar ondanks zijn – zo op het eerste oog – succesvolle maatschappelijk bestaan kwam hij er al gauw achter dat hij zijn afkomst niet kon verloochenen en begon aan zijn zoektocht naar wie hij was en is. Dit resulteerde in het feit, dat hij in 1989 met adoptiewerk begon en zich tot de dag van vandaag bezighoud met afstand- en adoptie gerelateerde activiteiten. Op zoek naar een veelomvattende opleiding waar tal van maatschappelijke, relevante filosofische en psychologische onderwerpen aan elkaar zouden kunnen worden geknoopt, belandde hij uiteindelijk bij de internationale opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en Systemisch Werk van Wolfgang Könighaus in Duitsland. Daar verdiepte Hilbrand Westra zich in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. En volgde vervolgopleidingen op het gebied van inter- en transcultureel systemisch werk. Onder andere door zich te specialiseren op de vraagstukken afstand en adoptie heeft Westra een goed beeld gekregen waardoor innerlijke processen worden geblokkeerd en een gezond en gebalanceerd leven in de weg kan staan. Met deze kennis, inzicht en ervaring staat hij andere geadopteerden bij in hun ontwikkeling om tot groei en blijdschap te komen door zichzelf beter te ontdekken.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen