Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Commissie onderzoek binnenlandse afstand en adoptie (1) - bulletin #7

Categorie:

Adoptie

CBAA
|
27
February 2024

Dit is het zevende bulletin van de commissie die onderzoek doet naar afstand en adoptie in Nederland in de periode van 1956 tot 1984. Als u mensen kent die dit een belangrijk onderwerp vinden dan kunt u ze dit bulletin doorsturen. Zij kunnen zich ook zelf opgeven via bulletin@cbaa.nl zodat ze het de volgende keer automatisch toegestuurd krijgen.

Dit bulletin gaat over de sluiting van het deelonderzoek ‘Historische Bronnen’. Als u documenten over afstand en adoptie uit 1956 tot 1984 aan de onderzoekers wilt laten zien, kunt u ze nog mailen tot en met 29 februari 2024. Ook leest u over de planning van de commissie en de voortgang van de deelonderzoeken.

Labels:
afstand
adoptie
stamboomonderzoek

Gerelateerde artikelen