Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Plan Angel

Categorie:

Adoptie

|
31
May 2018

Oprichtster en hart van de organisatie, Marcia Engel weet wat het is om van haar ouders gescheiden te zijn. Als tweejarig meisje kwam ze vanuit Colombia in Nederland waar ze opgroeide bij haar adoptieouders en dit was zacht gezegd niet altijd gemakkelijk.Marcia Engel: "Zoveel moeite om mijn eigen ouders te vinden. Voor een recht dat ieder kind heeft – het recht om te weten wie zijn ouders zijn. Ik bedacht ter plekke: dit moet anders, ik ga mensen helpen. En dit gaat verder dan het zoeken naar familieleden. Ik wil mensen bewust maken van hun rechten en mogelijkheden.”

Labels:
biologische familie
dna
zoektocht
identiteit

Gerelateerde artikelen