Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Monique Weustink-Schmeitz (1)

Categorie:

Adoptie

|
2
June 2018

Toen ik zelf moeder werd, besefte ik wat het betekent om je kind af te staan’Monique Weustink-Schmeitz (52) werd geadopteerd en ging op zoek naar haar roots. Haar verhaal in Margriet (13 november 2017) is de lezen via onderstaande link. Monique maakte een hulpboek voor geadopteerde kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Zij kunnen op een laagdrempelige manier vragen beantwoorden over hun adoptie, zoals over hun land van herkomst, geboorteouders en adoptieouders. Ook bevat het boek creatieve opdrachten, zoals het maken van een zelfportret, een vingerafdruk en de vlag van hun geboorteland. Wie het boek wil bestellen kan een e-mail sturen naar schmeitzmonique@gmail.com. Eind juni 2018 verschijnt Wie ben ik 2.0.

Labels:
afstammingsinformatie
biologische familie
geboortefamilie
identiteit
zoektocht
roots

Gerelateerde artikelen