Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Interlandelijke adoptie is onwenselijk

Categorie:

Adoptie

|
20
January 2017

Beter dan adoptie is het te voorkomen dat moeder en kind onomkeerbaar worden gescheiden. Pien Bos (cultureel antropoloog aan de Universiteit voor Humanistiek In Utrecht) en Hilbrand Westra (oprichter van United Adoptees International) reageren op de kritische reactie (2 december 2016) van hoogleraar en adoptiemoeder Juffer en hoogleraar algemene pedagogiek IJzendoorn (Universiteit Leiden) op het advies van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) (2 november 2016) om te stoppen met interlandelijke adoptie. De Volkskrant, 20 januari 2017

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen