Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Adoptiekinderen Bangladesh zonder medeweten ouders naar Nederland gebracht

Categorie:

Adoptie

|
7
December 2018

Ondanks de goede bedoelingen van adoptie-ouders, blijkt dat er met adopties vanuit Bangladesh in de jaren 70 en 80 veel is misgegaan. De biologische ouders wisten vaak niet dat hun kind voor adoptie naar het buitenland ging. Ook werd er geknoeid met de papieren van de kinderen.Het is daardoor heel ingewikkeld om biologische familie terug te vinden. Een groep geadopteerden uit Bangladesh wil nu een dna-databank opzetten om het zoeken naar familie makkelijker te maken. Onder geadopteerden kunnen zussen en broers zijn, maar ze willen ook eventuele verwantschap met familie in Bangladesh kunnen vaststellen.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen