Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Adoptieclub Nederland

Categorie:

Adoptie

|
6
February 2016

Adoptieclub NederlandClub voor Nederlands geadopteerden Afstand en adoptie. Ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een kind. Van invloed op de (emotionele) ontwikkeling van die mens. Vaak een zoekende mens. Een mens die de veilige basis vaak zelf (nog) verder moet opbouwen in het latere leven. Een mens die ergens bij wil horen. Die soms alleen staat en zich wellicht onbegrepen voelt in zijn adoptiegevoelens. Een mens die wil hechten, binden, delen, veiligheid voelen, vertrouwen hebben in zichzelf, vertrouwen hebben in een ander. Angsten kan tegenkomen zoals verlatingsangst of een gering zelfbeeld door die andere start en het gebrek aan basisveiligheid. Dat te mogen voelen en delen. Daarvoor begrip te ervaren. Dat kan hier bij Adoptieclub Nederland. Voorop staat dat we er hier vooral een positieve wending aan willen geven, die ten goede komt aan de ontwikkeling en beleving van ons als mens. Op de eerste plaats is Adoptieclub Nederland opgericht specifiek voor Nederlands geadopteerden, omdat er tot heden in ons land nog géén organisatie was voor deze groep mensen.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen