Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Wie is mijn vader?

Categorie:

Donorconceptie

|
12
January 2012

Wie is mijn vader? In het tv-programma 'Wie is mijn vader?' wordt geprobeerd om donorkinderen met hun donorvader te herenigen. Ook halfbroers en halfzussen worden met elkaar in contact gebracht. Emi Stikkelman kwam door een krantenartikel in de Volkskrant van 13 december 2010 in contact met haar halfzus Maartje Meuwissen. Bob Bezuyen was jarenlang donor. 'Wie is mijn vader' zocht uit of de drie familie van elkaar zijn. In ‘De Wereld Draait Door’ van 12 januari 2011 zijn twee deelnemers van het RTL-programma ‘Wie is mijn vader? te gast. Nog voordat de opnames van het programma met Irene Moors gestart zijn, is de eerste DNA-match al gemaakt, waardoor de halfzussen Emi Stikkelman en Maartje Meeuwissen elkaar gevonden hebben. En Bob Bezuyen, die als spermadonor tientallen kinderen verwekte, hoopt via een DNA-match in contact te komen met zijn (circa 60) kinderen. De Wereld Draait Door, 12 januari 2011

Labels:
afstammingsinformatie

Gerelateerde artikelen