Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Twee verschillende donorvaders voor Belgische drieling

Categorie:

Donorconceptie

|
30
July 2016

Een drieling die 37 jaar geleden geboren werd na een vruchtbaarheidsbehandeling, ontdekt nu dat ze van twee donoren afstammen. Een primeur in België. ‘DNA liegt niet, fertiliteitsartsen duidelijk wel!’Steph, Sophie en Bernhard Raeymaekers vernamen twaalf jaar geleden dat hun sociale vader niet hun verwekker was. Zopas bracht een DNA-analyse aan het licht dat ze bovendien van twee verschillende donoren afstammen. ‘Iemand heeft een grap met ons uitgehaald en twee kwakjes door elkaar gegooid’, zegt Sophie. Zij is degene die nu naar een andere donor op zoek moet dan haar drielingzus en -broer.België, De Standaard, 30 juli 2016

Labels:
afstammingsinformatie
anoniem
donorvader
spermabank
zoektocht

Gerelateerde artikelen