Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Spermadonor Peter van Geffen - zijn zaad is veel vaker gebruikt door het ziekenhuis dan afgesproken

Categorie:

Donorconceptie

Met het oog op morgen
|
29
June 2021

Op 16 juni 2021 sprak Rob Trip in deze uitzending met de 29-jarige Maria. Zij zoekt contact met haar donor-vader, maar deze wil anoniem blijven.
Ze probeert nu met een rechtszaak de persoonsgegevens van haar donor-vader te krijgen, omdat het ziekenhuis niet mee wil werken.
Wat de zaak nog ingewikkelder maakt, is dat er met het zaad van de donor is gesjoemeld, waardoor Maria tientallen halfbroers en zussen blijkt te hebben. Het is begrijpelijk dat Maria op zoek is naar haar vader, maar het maakte ons ook nieuwsgierig naar het perspectief van de donor. Daarom een gesprek met Peter van Geffen, donorvader.

Zie ook de link naar de uitzending met Maria.

Labels:
spermadonor
identiteit
biologische vader
zoektocht

Gerelateerde artikelen