Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Meer dan 10 jaar ervaring met de Fiom KID-DNA databank

Categorie:

Donorconceptie

Fiom
|
2
January 2023

Fiom schreef een wetenschappelijk artikel over meer 10 jaar ervaring met de Fiom KID-DNA databank. Door deze databank kunnen donoren en donorkinderen via DNA aan elkaar gematcht worden. In het artikel bespreken we hoeveel mensen er ingeschreven staan en voor hoeveel mensen er een match gevonden is. Daarnaast gaan we in op hoe de Fiom KID-DNA databank zich verhoudt tot internationale online DNA-databanken. Hoe je om kunt gaan met steeds groter wordende netwerken van donorhalfbroers en -zussen. Hoe we aankijken tegen misstanden uit het verleden en hoe we inspelen op steeds ouder wordende donoren.

Labels:
donorconceptie
afstammingsgegevens
dna databank
zoektocht
identiteit

Gerelateerde artikelen