Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Massadonoren liegen

Categorie:

Donorkinderen

De Volkskrant
|
26
March 2021

Jonathan is de massaspermadonor uit Den Haag, die honderden kinderen heeft verwekt en in 2017 voor het eerst in het nieuws kwam, omdat hij 102 kinderen via de officiële spermaklinieken in Nederland had voortgebracht. Dat was tegen de regels. Later bleek dat hij via internet nog eens honderden vrouwen had misleid. Naar schatting achthonderd kinderen van hem lopen nu op de wereld rond, in Nederland, de VS, Mexico, Duitsland en Italië. Wie weet in welke landen nog meer, wie weet hoeveel kinderen nog meer. Een van die kinderen is ons kind .... een moeder vertelt....

Labels:
massadonatie
identiteit
bedrog

Gerelateerde artikelen