Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Gynaecoloog Leiderdorp die eigen sperma gebruikte was jaren langer actief dan gedacht...

Categorie:

Donorconceptie

Omroep West
|
25
July 2022

LEIDERDORP - Voormalig gynaecoloog Jos Beek uit Leiderdorp, die meerdere vrouwen zwanger heeft gemaakt met zijn eigen sperma, heeft acht jaar langer een vruchtbaarheidspraktijk gehad in het vroegere Sint Elisabeth Ziekenhuis dan het ziekenhuis tot nu toe dacht. Het zou daardoor kunnen dat er meer mensen door de man zijn behandeld dan tot nu toe bekend was. Dat heeft het Alrijne Ziekenhuis, waar ziekenhuis Elisabeth in is opgegaan, maandag bekendgemaakt via haar website.

Het Leiderdorpse Alrijne Ziekenhuis dacht in eerste instantie dat gynaecoloog Jos Beek in 1986 was gestopt met vruchtbaarheidsbehandelingen. Begin juli meldde Alrijne Zorggroep dat hij in elk geval is doorgegaan tot 1990. Maandag stelt het ziekenhuis dat de arts van 1973 tot 1998 een vruchtbaarheidspraktijk had in het Elisabeth.

Labels:
donorconceptie
spermabank
bedrog
afstammingsgegevens
identiteit

Gerelateerde artikelen