Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Genetic Identity Day 30 mei 2022

Categorie:

Donorconceptie

Afstammingscentrum Belgie
|
30
May 2022

Vandaag de dag kunnen wensouders sperma- en eicellen kopen zonder al te veel moeite. Een van de grootste handelaars in menselijk materiaal, Cryos, stelt trots dat ze het grootste aanbod spermadonors ter wereld hebben. Wow? Onder het motto U vraagt, wij draaien lezen we verder op hun website dat wensouders filters kunnen gebruiken “om alleen Aziatische donors te zien, donors met Italiaanse etniciteit of roodharige donors, wat uw voorkeur ook maar is.” En we schijnen dat allemaal nog normaal te vinden ook. Waarom zouden we wensouders niet zo goed mogelijk proberen bedienen?

Labels:
donorconceptie
identiteit
afstammingsgegevens

Gerelateerde artikelen