Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Donorkind Maria weet na rechtszaken wie haar vader is en heeft hem zelfs ontmoet

Categorie:

Donorconceptie

EenVandaag
|
1
February 2022

"Eindelijk heb ik rust gevonden." Maria (23) voerde een lange strijd om uit te vinden wie haar donorvader is. Haar moeder koos destijds voor een bekende donor, maar hij bedacht zich en wilde toch anoniem blijven. Ze vocht het aan, met succes.

"De laatste weken had ik wel het gevoel: dit komt goed, ik kom er ooit wel achter. En dat bleek dus zo te zijn." Maria werd een paar weken geleden gebeld door Stichting Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting (SDKB), die alle persoonsgegevens van spermadonoren beheert. Haar donorvader had toch toestemming gegeven om zijn gegevens in te zien. En dat niet alleen; hij stond zelfs open voor een gesprek dat inmiddels heeft plaatsgevonden.

Labels:
donorconceptie
identiteit
afstammingsgegevens
zoektocht

Gerelateerde artikelen