Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Dag van het donorkind!

Categorie:

Donorconceptie

Fiom | LinkedIn
|
30
May 2022

Het is belangrijk (en een recht) dat iedereen, dus ook donorkinderen weten van wie ze afstammen en dat ze een relatie kunnen opbouwen met hun verwanten. Linda & Vera zijn halfzussen en hebben een boek gemaakt over de ervaringen van donorkinderen en hun zoektocht. "We willen over donorconceptie niet alleen de verhalen van donorkinderen vertellen, maar ook het kader eromheen. Ontwikkelingen, zowel qua geschiedenis, maar ook maar ook ethisch, medisch en in de media, om er echt een compleet beeld van te maken. Dus we hebben we vier gastauteursgevraagd een bijdrage voor ons boek te schrijven: Rob van Drie, Sandra van Loon, Maureen Davis en Tanny Dobbelaar.

Labels:
donorconceptie
afstammingsgegevens
identiteit
IVRK
familiesysteem

Gerelateerde artikelen