Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

An gaat op zoek

Categorie:

Donorconceptie

|
24
January 2018

An's missie: 'Ik groeide 25 jaar lang op in de veronderstelling dat mijn papa, mijn biologische vader was. Toen bleek dat dat niet zo was, moest ik mijn hele wereld en identiteit opnieuw vormgeven. Een tijdje probeerde ik dit te doen door gewoon verder te leven, maar al gauw merkte ik dat de leegte die ik voelde (en zag in de spiegel) niet gevuld kon worden door het gegeven te negeren. Sinds een klein jaar ben ik actief op zoek via DNA-testen en stamboomonderzoek. Ik help ook graag anderen met hun zoektocht waar ik kan. Iedereen heeft recht op de informatie die hem/haar in de eerste plaats ook al toebehoort. Ben/Ken jij ook een donorkind of (kind van) een voormalig donor? Ik ben op zoek naar halfbroers of -zussen en mijn biologische vader. Als je iemand kent die op me lijkt of wil helpen, stuur me dan zeker een bericht!'

Labels:
afstammingsinformatie
biologische vader
dna
donorvader
identiteit
spermadonor
zoektocht

Gerelateerde artikelen