Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Zoektocht donorkinderen in documentaire 'Vader Onbekend'

Categorie:

Donorconceptie

|
18
August 2016

Weten van wie je afstamt en waar je wortels liggen, noemt Willemijn de Koning 'een basisrecht van een kind. Maar het zoeken naar je afkomst lijkt haast ondoenlijk als je verwekt bent met behulp van een anonieme zaaddonor. Willemijn is zo'n donorkind en met haar naar schatting 40.000 anderen. Met de documentaire 'Vader Onbekend', die ze met collega Jolanda Teeuwen maakt, wil de journaliste/presentatrice deze groep een gezicht geven en hen informeren over de mogelijkheden de donorvader te achterhalen.Den Haag Centraal, 18 augustus 2016Klik op onderstaande link om de documentaire te bekijken:

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen