Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Onderzoek spermadonoren en het eerste contact met hun donorkind

Categorie:

Donorconceptie

|
6
March 2019

Fiom is op zoek naar donoren die één of meerdere donorkinderen hebben ontmoet en die hun verhaal met ons willen delen. Fiom (in samenwerking met de UvA en het Amsterdam UMC) voeren een onderzoek uit naar de ervaringen van spermadonoren met de eerste ontmoeting met hun donorkind. Het onderzoek zal bestaan uit een interview van ongeveer een uur. Het doel van het onderzoek is om de begeleiding van donoren rondom een eerste ontmoeting met hun donorkind beter af te kunnen stemmen op hun behoeften. Met de resultaten kunnen we in de toekomst spermadonoren (nog) beter informeren en/of begeleiden.

Labels:
donorkind
spermadonor

Gerelateerde artikelen