Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Monique Aarts zoekt donorvader

Categorie:

Donorconceptie

|
24
January 2018

Mijn wettige vader verdween uit mijn leven toen ik een peuter was . Ik heb hem altijd willen kennen en ging 20 jaar geleden naar hem op zoek. Dat leek zelfs voor een kind van 14 wel te doen, ik had tenslotte zijn naam. Echter, hij bleek niet mijn echte vader te zijn. Mijn moeder vertelde me dat mijn vader een anonieme zaaddonor was, en die waren helaas niet te achterhalen. Ik ben verwekt in Medisch Centrum Bijdorp te Barendrecht door wijlen Dr. Karbaat.Omdat ik zo’n sterk verlangen had om te weten wie hij was, heb ik over de jaren toch geprobeerd informatie te vinden over deze mysterieuze man. Tevergeefs. Het frustreerde me, dat iemand voor mij heel belangrijke persoonlijke informatie van me achterhield en niemand me kon helpen. Gelukkig ontstond het internet en ontwikkelden DNA-technieken zich in rap tempo. Inmiddels heb ik een aantal halfzussen gevonden en is het identificeren van onze biologische vader meer een principekwestie geworden. Ik ben nu compleet zonder deze man, maar iedereen heeft simpelweg het recht te weten van wie hij afstamt. Want wat niet weet deert. En ik wil graag anderen de helpende hand bieden in hun zoektocht die ikzelf zo lang heb gemist.

Labels:
afstammingsinformatie
biologische vader
dna
donorvader
identiteit
spermadonor
zoektocht

Gerelateerde artikelen