Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Lotte én haar man blijken beiden donorkind

Categorie:

Donorconceptie

|
1
December 2019

Het nieuws dat een anonieme spermadonor van de fertiliteitskliniek in Oosterbeek mogelijk meer dan 150 kinderen zou hebben verwekt, zorgde afgelopen week voor flink wat commotie. En maakte bovendien één ding duidelijk: duizenden donorkinderen zijn op zoek naar verwanten, en met nieuwe dna-technologie wordt dat steeds gemakkelijker. Ruim tien jaar geleden kreeg Lotte Rettensberger te horen dat ze een donorkind is. „Mijn moeder vertelde het me toen ik vijf maanden zwanger was van mijn eerste kind. Ik was verdrietig én verbaasd. Ons gezin was altijd open geweest, alles was bespreekbaar en plotseling bleek dat mijn ouders al die tijd met zo’n groot geheim hadden geleefd.” De Telegraag, 1 december 2019

Labels:
spermabank
spermadonor
dna
identiteit
zoektocht

Gerelateerde artikelen