Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Ik wilde een zusje, maar nu heb ik er wel erg veel

Categorie:

Donorconceptie

|
27
May 2017

Yuri Weseman (40) en Wendy Nendels zijn in de jaren 70 in het Rotterdamse Zuiderziekenhuis verwekt. Inderdaad, door toenmalig directeur Jan Karbaat. Vlak nadat Yuri Weseman twee jaar geleden hoorde dat zijn vader een spermadonor is, verschijnt de film Delivery Man op tv. Daarin komt de hoofdrolspeler erachter dat zijn twintig jaar oude spermadonaties hem liefst 533 kinderen hebben opgeleverd. Inmiddels waant Yuri zich op deze filmset. Dinsdag kreeg hij bericht van Fiom, centrum voor afstammingsvragen, dat hij achttien broers en zussen heeft. Allen zijn kinderen van Jan Karbaat, de omstreden dokter die de spermakliniek Bijdorp runde in Barendrecht. AD, 27 mei 2017

Labels:
anoniem
afstammingsinformatie
spermabank
karbaat
halfzus

Gerelateerde artikelen