Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Gevonden: mijn donor

Categorie:

Donorconceptie

|
16
March 2016

KOPPEN | Het Belgische televisieprogramma Koppen toont elke week spraakmakende reportages over actuele thema's. Gevonden: mijn donor | “Ik heb er iemand bijgekregen in mijn leven die zeker wel een plaats zal houden. Welke plaats, dat weet ik nog niet, maar ik hoef me nooit meer af te vragen wie die man is.“ Rian Roegholt woont in Nederland, is 30 jaar en weet al sinds ze klein was dat ze een donorkind is. Een drietal jaar geleden liet ze een bloedstaal nemen en stuurde dat naar de DNA-databank die in 2010 werd opgericht om donorkinderen in contact te brengen met hun donor. Eind vorig jaar hadden 541 donorkinderen en 233 donoren zich geregistreerd en zijn al 129 personen gematcht. Jim Van Beusekom was spermadonor in zijn jonge jaren en liet zich in 2014 registreren in de DNA-databank. In januari 2015 kreeg Rian te horen dat Jim haar donor was. Jim en Rian getuigen in Koppen over wat dat voor hen betekend heeft en hoe het hun leven veranderd heeft. woensdag 16 maart 2016

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen