Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Stichting Donorkind: bied mogelijke kinderen karbaat gratis dna test aan

Categorie:

Donorconceptie

|
27
May 2017

Stichting Donorkind wil een groot onderzoek naar de praktijken van Jan Karbaat, nu blijkt dat hij ook al in de jaren 70 vrouwen insemineerde met zijn eigen zaad. Een gratis dna-test voor donorkinderen, die willen weten of ze van Karbaat afstammen, hoort daar wat de stichting aangaat bij.Het schandaal over de handelwijze van Jan Karbaat neemt een enorme omvang aan. Uit onderzoek van deze krant blijkt dat de spermadokter, als directeur van het Zuiderziekenhuis in Rotterdam, ook in de jaren 70 kinderen heeft verwekt met zijn eigen zaad. Ook vanuit zijn kliniek Bijdorp in Barendrecht heeft hij vrouwen geïnsemineerd. AD.nl, 27 mei 2017

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen