Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Na fouten ziekenhuis nieuw onderzoek naar registratie spermadonoren

Categorie:

Donorconceptie

|
26
May 2017

Stichting Donorkind is geschokt door het nieuws over de fouten die ziekenhuis Rijnstate heeft gemaakt bij de registratie van spermadonoren. De stichting wil zo snel mogelijk nieuw onderzoek naar de administratie van spermadonoren bij het Arnhemse ziekenhuis.Dat er fouten zijn gemaakt blijkt uit uit een rapport van de inspectie voor de Gezondheidszorg dat in bezit is van Omroep Gelderland. In de periode tussen 2004 en 2014 heeft het ziekenhuis bij zeker 15 zaaddonoren de regels overtreden. In sommige gevallen is er per donor sprake van ten minste 50 kinderen, twee keer zoveel als het wettelijk maximum van 25 kinderen per spermadonor.Omroep Gelderland, 26 mei 2017

Labels:
afstammingsinformatie
spermadonor

Gerelateerde artikelen