Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Illegale draagmoeders

Categorie:

Draagmoederschap

|
6
October 2014

Verslaggever Roelof Bosma doet zich voor als wensvader op zoek naar een draagmoeder en stuit op een schemerwereld waarin regels niet lijken te bestaan. En waarin wanhopige wensouders in zee gaan met draagmoeders die er financieel een slaatje uit willen slaan. Waarom staan de autoriteiten in ons land machteloos tegenover deze verboden praktijken? En waarom kijken ze soms zelfs weg?DIT IS DE DAG is een journalistiek onderzoeksprogramma waarin verslaggevers misstanden onthullen. Het programma wordt een keer per maand uitgezonden.Verslaggevers Roelof Bosma, Nanette Zonnenberg en Melliena Beckmann doen afwisselend verslag. In deze aflevering een onderzoek naar illegale draagmoeders in Nederland. Wensouders zoeken via internet naar wildvreemde draagmoeders. Een aantal van die vrouwen vraagt veel geld voor de 'verhuur' van hun buik.Dit is de dag, NPO2, 6 oktober 2014

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen