Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Een zaal vol Oekraïense draagmoederbaby's wacht op ouders

Categorie:

Draagmoederschap

|
15
May 2020

De lockdown in Oekraïne leidt ertoe dat baby's die door Oekraïense draagmoeders ter wereld zijn gebracht, niet door hun ouders worden opgehaald. Die ouders wonen bijna altijd in het buitenland en kunnen vanwege de lockdown Oekraïne niet in.Op een video van een Oekraïens draagmoederbedrijf, dat op commerciële basis draagmoeders en stellen koppelt, zijn 51 pasgeborenen te zien die op hun ouders liggen te wachten. Volgens de Oekraïense ombudsvrouw voor de mensenrechten zijn het er bij andere bedrijven nog eens 50. Als er niets gebeurt, zitten we binnenkort met duizenden baby's, zei ze. NOS.nl, 15 mei 2020

Labels:
draagmoeders
commercieel
identiteit
afstammingsinformatie

Gerelateerde artikelen