Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Hulp voor wensouders: een draagmoederbank (2)

Categorie:

Draagmoederschap

|
28
November 2017

Specialisten en het FIOM pleiten voor een draagmoederbank zodat meer wensouders kunnen worden geholpen. Nu kunnen stellen alleen in eigen kring op zoek naar een draagmoeder. Wat vinden draagmoeders van een speciale bank? Pauline van Berkel is ze de vrouw achter de website Zwanger voor een ander. Zij denkt dat een draagmoederbank zal helpen. "Maar wel met een grote maar: voordat die bank er komt, moet er eerst nog veel meer gebeuren. Eerst moeten er allemaal andere regels en wetten worden aangepast die het nu heel lastig maken voor zowel wensouders als draagmoeders." Rtlnieuws.nl, 28 november 2017

Labels:
fiom
wensouders

Gerelateerde artikelen