Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Vondelingenkamer voor het eerst gebruikt

Categorie:

Vondelingen

|
17
May 2016

Voor het eerst is in Nederland een 'vondelingenkamer' gebruikt. Eind vorige week heeft een vrouw haar pasgeboren kindje overgedragen aan vrijwilligers van de Beschermde Wieg in Groningen. De stichting is initiatiefnemer van vier vondelingenkamers in het land. De jonge moeder had in de nacht van donderdag op vrijdag de noodlijn van de Beschermde Wieg gebeld. Een vrijwilliger van de stichting schakelde een verloskundige in, waarna de baby gezond ter wereld kwam. Het kindje is vervolgens overgedragen aan het Groningse Martini Ziekenhuis. De baby is ondergebracht bij een crisispleeggezin. Trouw, 17 mei 2016

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen