Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Gevonden

Categorie:

Vondelingen

|
23
November 2015

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan presentator Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten. Maandag bij de KRO-NCRV op NPO 1.Hoe kun je met zo een onzekere start, toch nog je weg vinden in het leven? Is dat een kwestie van geluk, de juiste mensen om je heen of karakter?Het spoor terug Els gaat met Joris terug naar het boswachtershuis, de plek waar zij als baby van een paar dagen oud gevonden is. Ze ontmoet de zoon van de boswachter, die zich nog goed kan herinneren dat zijn vader baby Els vond op een bankje in de tuin. Na haar vondst is Els opgenomen in het gezin van een politieman, waar zij een paar weken met veel liefde verzorgd is. Voor het eerst sinds haar vertrek uit het gezin heeft Els een emotionele ontmoeting met de dochter van de politieman.Hervinden van identiteit De mensen die op latere leeftijd een grote rol spelen in het hervinden van Els' identiteit komen ook aan het woord: haar adoptiemoeder, de beste vriendin en de dochters van Els. Ze hoopt het antwoord te vinden op de vraag: waarom mag ik er zijn?

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen