Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Bevrijdingskinderen

Categorie:

Bevrijdings- en oorlogskinderen

|
7
October 2014

In deze documentaire gaan vier bevrijdingskinderen op zoek naar familie, tastbare herinneringen, foto's en verhalen die deel uitmaken van hun onverwerkte verleden. Zo reist Lia voor het eerst naar haar Poolse familie en bezoekt ze het graf van haar vader. Joke leest uit de prachtige liefdesbrieven die haar Canadese vader aan haar moeder schreef. Ton vertelt over de emotionele ontmoeting met zijn vader in Australië, een herinnering die hij koestert. En Klaas start een zoektocht naar zijn vader en probeert vragen te beantwoorden die niet gesteld mochten worden.

Labels:
vader | vaderschap
afstammingsgegevens

Gerelateerde artikelen