Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Samenwerkende jeugdprofessionals vragen Kamer om opheldering over benoemingsprocedure Kind...

Categorie:

Kinderrechten

|
26
February 2016

Samenwerkende jeugdprofessionals vragen Kamer om opheldering over benoemingsprocedure Kinderombudsman. 'De Tweede Kamer gaat niet over het personeelsbeleid bij de Ombudsman.' Dat was kort samengevat de reactie van de verschillende fracties toen bekend werd dat Ombudsman Reinier van Zutphen het contract van Kinderombudsman Marc Dullaert niet wilde verlengen. Maar wie de wet erop naslaat, ziet dat deze uitspraak niet klopt. Daarin staat namelijk dat de Tweede Kamer een substituut-Ombudsman (zoals de Kinderombudsman) mág herbenoemen. Marilse Eerkens in De Correspondent, 26 februari 2016

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen